Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

Årets lärare 2021 utsedda

Nu när sommaren närmar sig med stora steg och terminen gått mot sitt slut, har Linnékårens riktigt ärofyllda undersökning och utdelning skett, Årets lärare! Detta priset delas ut till en lärare på respektive campus, och baseras på era nomineringar och motiveringar.

Detta året hade vi även över en dubblering i antalet studenter som ville rosa sina lärare, vilket är jättekul att se. Detta är även det ett prima exempel på studentinflytande. Utnämnandet gav stor glädje till de lärare som blivit nominerade och vunnit, de sken upp som solen och nämnde stolt att de ska hänga upp diplomet hemma på väggen.

Årets lärare i Växjö är Emma Ricknell

Årets lärare i Kalmar är Arvid Pohl

Nedan följer några av studenternas nomineringar:

Emma Ricknell

“Hon är en fantastisk pedagog och den läraren som hållit hög klass och otrolig tydlighet inom alla de kurser jag haft henne i.”

En lärare som gör så att den studerande kan uppnå sin bästa möjliga potential, och flera bör följa hennes spår, gällande alla aspekter så som föreläsningar, seminarier och lärande i helhet.”

“Helt enkelt en enastående lärare. Världsklass!”

Arvid Pohl

”Med ett medryckande och kunnigt sätt att lära ut Astronomiska kunskaper har han väckt mitt intresse för Astronomi så mycket att jag skaffat ett eget teleskop för att kunna se på stjärnor och planeter.”

“Han besitter en stor kunskap om ett komplext ämne samtidigt som han förklarar något svårt på ett pedagogiskt och begripligt sätt. Arvid är alltid lika engagerad på alla föreläsningar och ger det lilla extra som gör lektionerna extremt roliga och intressanta. Utöver ett brinnande intresse vilket visas i föreläsandet, är han alltid glad, tydlig i sina resonemang, hjälpsam och noga med att alla studenter ska få en chans att förstå sig på ämnet.”

Vi säger stort grattis till båda!

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Sivansfestivalen

På campus Växjö värmer vi upp inför en riktig festivalsommar med