Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

Årets lärare utsedda

Nu när sommaren är här är det återigen dags att dela ut Linnékårens mest ärofyllda och prestigefyllda pris, nämligen det för Årets lärare! Detta priset delas ut till en lärare på respektive campus, och baseras på era nomineringar och motiveringar.

Årets lärare är ett prima exempel på studentinflytande där ni studenter får chans att hylla de som förtjänar det lite extra. Utnämnandet gav stor glädje till de lärare som blivit nominerade och vunnit!

Årets lärare i Växjö är Mats Trondman

Årets lärare i Kalmar är Cecilia Holmqvist

Nedan följer några av studenternas nomineringar:

Mats Trondman

”Han är trevlig, bra på att lära ut, lyhörd och diskuterar bra med sina studenter. Varje fundering och fråga möts med entusiasm och bejakas av Mats, och alla hans föreläsningar känns givande.”

”Mats besitter gränslösa mängder kunskap om sitt ämne och livet i stort. En pålitlig, vänlig människa med ett genuint intresse för sina studenter och att lära ut. Hela klassen önskar han kunde hålla alla våra kurser. Vi är glada att han inte gick i pension innan vi fick chansen att undervisas av honom.”

Cecilia Holmqvist

”Mycket pedagogisk. Vill att man ska lyckas och visar det genom att alltid finnas om man behöver hjälp eller inte förstår något.”

”Hon lägger så otroligt mycket tid på sina studenter och gör allt för att förklara fysik på ett förståeligt sätt. Hon är inte rädd för att ändra på tidigare lärares upplägg för att förenkla för studenterna. Hon är den bästa läraren jag haft.”

Vi säger stort grattis till båda!

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Sivansfestivalen

På campus Växjö värmer vi upp inför en riktig festivalsommar med