Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

Årets lärare utsedda

Nu är årets lärare utsedda på respektive ort. Vinnarna är Tobias Andersson-Gidlund, Växjö och Lars Fonseca, Kalmar. Nedan följer studenternas motiveringar:

 

Tobias Andersson-Gidlund

Tobias har uppvisat väldigt god pedagogisk förmåga, ständigt visat ett stort engagemang och lagt ner enormt mycket tid och energi i undervisningen. Han försöker också ständigt förbättra programmet och dess kvalité. Vidare har Tobias även förklarat hur innehållet i kurserna berör och hur det är relevant i arbetslivet. Detta har ingen annan lärare gjort motsvarande.

Tobbe har under mina tre år vart en redig pärla! Han har tagit ett stort ansvar både som programansvarig, men även som lärare på många utbildningar. När han ska förklara saker och ta in exempel, gör han alltid så mycket bättre än förväntat. Exempelvis vid en programmeringskurs förklarade han samband mellan klasser med hjälp av välutvecklade Star Wars exempel.

Tobbe är verkligen en otrolig lärare för samtliga som läser på FTK och dess IT-program!

 

Lars Fonseca

Lasse är en mycket skicklig och engagerad lärare som verkligen vill att studenterna ska lyckas. Jag har inte lärt mig så mycket på någon annan kurs, som jag gjorde under hans. Han var riktigt bra på att lära ut och utmanade oss samtidigt i klassrummet så att vi skulle utvecklas. Utöver det fanns han alltid behjälplig vid frågor och var snabb på att svara. Trots distansomvandlingen hanterade han kursen otroligt bra.

Han har varit otroligt förstående när något har strulat och fått kursen att rulla på bra även om distansundervisningen skapade problem.

Lasse är skicklig, mycket pedagogisk, en helt fantastisk lärare helt enkelt!

 

Ett stort grattis säger vi till Tobias och Lars!

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Sivansfestivalen

På campus Växjö värmer vi upp inför en riktig festivalsommar med