Bli medlem

Varför bli medlem?

Det finns flera anledningar till att bli medlem i Linnékåren. Medlemmar stödjer oss i arbetet vi bedriver för studenter vid Lnu. Vi arbetar med studentrepresentation, genom att tillsätta studentrepresentanter i olika nämnder och organ på Lnu. Vi är studenternas röst gentemot universitetet, kommunerna och omgivande samhälle. Vi ger stöd och rådgivning under studietiden. Vi förbättrar den studiesociala miljön, exempelvis genom att stötta studentföreningarna och att jobba med trygghetsfrågor.

Rabatter

Rabatterna hittar ni i Hitract under produktgrupper! I vissa fall behöver man inte köpa rabatten utan rabattkoden hittar ni i beskrivningen av rabatten. 

Exklusiv åtkomst

Tillgång till student-pubarna (medlemskap i Linnékåren krävs!)

Tillgång till medlemsaktiviteter.

Engagemang & stidpendium

Hur blir jag medlem?

  1. Ladda ner Hitract appen och skapa ett konto
  2. Hitta vår hitClub genom att söka på “Linnékåren”
  3. Tryck på “Bli medlem” och följ instruktionerna
  4. Klart! Du är nu medlem!

Vi är en ideell, icke vinstdrivande organisation. Din medlemsavgift går till att erbjuda sådant som våra medlemmar efterfrågar.  Medlemmar får insyn och inflytande genom att medverka på våra medlemsmöten. Din medlemsavgift kan också gå till att stötta studentföreningarna som finns på våra campus så att den/de förening/ar du gillar kan arrangera event som passar dig. Det är väldigt viktigt att engagera sig i föreningslivet för att bidra till att föreningar som skapar roliga events och sociala evenemang finns kvar.  

 

När du har blivit medlem hittar du alla våra rabatter och merch som vi säljer i Hitract även alla medlems exklusiva events. Rabatterna hittar man under produktsidan och events kommer dyka upp som notis i appen. Många event och produkter vi säljer tillämpar först till kvarn principen så det är viktigt att hålla utkik i appen.  

Har du frågor om medlemskapet?

Kontakta oss på mejl, telefon, facebook eller fyll i formuläret så svarar vi dig så snart vi kan
MÅN-FRE 09:00 - 11:30