Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

Bli medlem

Som medlem stödjer du vårt arbete med utbildningsbevakning och studentliv. Ju fler vi är desto starkare blir vi och desto mer kan vi påverka och förbättra!

Varför ska jag bli medlem?

Det finns många olika anledningar till att bli medlem i Linnékåren huvudsakligen stödjer ni oss i vårt arbete som är till för dig och andra studenter så som studentrepresentation, stöd och rådgivning under studietiden. Utöver det jobbar vi även för att förenkla och förbättra den sociala studenttiden med att till exempel representera studenternas röst gentemot kommun och universitet. 

I och med vi är en ideell förening så är vi inte vinstdrivande utan vi lägger medlemsavgiften på att ge tillbaka till er som medlemmar på bästa sätt. Där kan du som medlem givetvis få både insyn och inflytande genom att medverka på våra medlemsmöten. Utöver det lägger vi medlemsavgiften på att stödja de studentföreningar som finns på campus så att just den föreningen du gillar ska kunna utföra events just för dig. Det är väldigt viktigt att engagera sig i föreningslivet i för att stödja de föreningar som skapar alla roliga events och sociala evenemang. Att bli medlem hos oss är ett sätt att engagera sig i alla föreningar. 

Nedan kan ni ser mer detaljerat vad ni får genom att bli medlem i Linnékåren. 

Rabatterna hittar ni i Hitract under produktgrupper! I vissa fall behöver man inte köpa rabatten utan rabattkoden hittar ni i beskrivningen av rabatten. 

  1. Tillgång till studentpubarna (man måste vara medlem för att komma ut på studentpubarna!)
  2. Tillgång till medlemsaktiviteter och kårkvällar. 

Hur blir jag medlem?

  1. Ladda ner Hitract appen och skapa ett konto
  2. Hitta vår hitClub genom att söka på “Linnékåren”
  3. Tryck på “Bli medlem” och följ instruktionerna
  4. Klart! Du är nu medlem!

När du har blivit medlem hittar du alla våra rabatter och merch som vi säljer i Hitract även alla medlems exklusiva events. Rabatterna hittar man under produktsidan och events kommer dyka upp som notis i appen. Många event och produkter vi säljer tillämpar först till kvarn principen så det är viktigt att hålla utkik i appen.  

Har du frågor om medlemskapet?

Kontakta oss på mejl, telefon, facebook eller fyll i formuläret så svarar vi dig så snart vi kan
MÅN-FRE 09:00 - 11:30