Extrajobba på kåren i höst (Växjö & Kalmar) !

Linnékåren söker just nu studenter som kan extrajobba inom organisationen till höstterminen. Det största behovet kommer vara under introduktionsveckan och runt höstterminens början, sedan vid behov.  

Vi söker just nu 2 studenter att anställa som extrajobbare i Växjö och 2 studenter i Kalmar. Men beroende på hur smittspridningen av Covid-19 ser ut till hösten kan behovet ändras till att vi behöver mer hjälp, och då kan fler extrajobbare anställas. Så tveka inte att söka!   

Din främsta uppgift är att bemanna Linnékårens expedition där du säljer medlemskap, hjälper studenter med deras frågor om medlemskap och studentlivet. Du hjälper även till att svara på mail, räkna kassan samt hålla rent och snyggt i expeditionen.  

Vad är det bästa med att vara extrajobbare?  

Det bästa är att få träffa så många olika människor, du får vara en del av en rolig och härlig arbetsmiljö och att det är ett extrajobb som passar perfekt i samband med dina studier.  

Vad krävs av dig för att bli en extrajobbare?  

Du bör förstå, skriva och tala svenska samt engelska på en god nivå. Det krävs också att du har ett intresse för service. Det är också meriterande om du har en någorlunda koll på studentlivet: föreningarna, nationerna, campusområdet etc. Eftersom trycket är som högst runt terminsstart är det viktigt att du är tillgängligt under introveckorna och inte har andra åtagande som hindrar dig från att hjälpa till.  

Ansök genom att skicka kort CV och personligt brev till info@linnek.se senast 31/5.

Dela nyheten:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Senaste nyheterna