Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

Förändringar i verksamheten m.a.a. corona

Folkhälsomyndigheten inför nu skärpta lokala allmänna råd för Region Kronoberg och Region Kalmar. Det gör att vi på Linnékåren kommer att göra följande ändringar i vår verksamhet:

  • Vårt medlemskaffe kommer att pausas tillsvidare med start fr.o.m denna veckan.
  • Våra expeditioner kommer att hålla stängt. Vi jobbar dock på som vanligt och det går bra att kontakta oss om ni exempelvis vill hämta ut välkomstpaket eller har andra frågor till oss. Det går bra att kontakta oss på mejl, telefon eller här på facebook.
  • Studenter som inte har schemalagd undervisning uppmanas av universitetet att plugga hemifrån. Lokalerna, inklusive universitetsbiblioteket, kommer dock fortsätta vara öppna.
  • Vi uppmanar alla studenter att följa Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer. Det innebär att vi avråder från alla former av sociala sammankomster på båda orterna. Detta inkluderar fester, sittningar, fysiska möten och andra event som innebär att man träffas flera samtidigt.
  • Vad gäller utbildningsrelaterade frågor så som examinationer uppmanar vi alla att hålla koll på universitetets kanaler och MyMoodle ifall det skulle komma förändringar.
 
Ändringarna gäller för närvarande t.o.m. 13 december i både Kronoberg och Kalmar, men kan komma att förlängas. Se gärna vår coronasida för mer information om hur du som student påverkas under pandemin.

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Sivansfestivalen

På campus Växjö värmer vi upp inför en riktig festivalsommar med