Kommande event

Under året anordnar vi massor av event och andra aktiviteter. En del är medlemsexklusiva och en del är öppna för alla studenter.

Vad sägs som tre välkomstmässor med tusentals besökare, juliga events, Valborgsfiranden, medlemskaffen med gratis kaffe för dig som är medlem och mycket mycket mer!

Genvägar

välkomstmässan

Välkomstmässan VT24

Utforska möjligheterna, skapa kontakter och ta del av allt det spännande som väntar på dig som student vid Linnéuniversitetet. Träffa lokala företag och organisationer, universitetet och studentföreningarna samt Linnékåren! Vad du kan förvänta dig: 🎉 Möjligheternas marknad: Utforska och nätverka med olika lokala företag, myndigheter och organisationer. Upptäck potentiella framtida samarbeten och karriärvägar! 📚 Universitetets värld: Lär känna ditt universitet! Få information om kurser, program och resurser som hjälper dig lyckas under din studietid. 🤝 Studentföreningarnas mångfald: Upptäck det rika utbudet av studentföreningar. Här finns något för alla intressen! 🎒 Linnékåren – Din röst: Möt oss på Linnékåren och lär känna vårt engagerade team. Vi är här för att stötta dig och se till att du får en fantastisk studietid! Ta med dina vänner och följ med på denna spännande resa! Följ oss på sociala medier för uppdateringar och nyheter. Har du frågor? Kontakta oss på info@linnek.se
Tid och datum: 1 februari 2024 10-14:30
Plats: K-huset
Ort: Växjö
medlemsmöte

Medlemsmöte

Medlemsmötena är studentkårens högsta beslutande organ, det är alltså du som medlem som styr, och din åsikt är viktig för oss! Motioner som ska behandlas under mötet skickas till president@linnek.se senast 21 dagar innan mötets start. NOTERA: Det är OBLIGATORISKT för alla studentföreningar att ha en representant på mötet! Vi bjuder på pizza!
Tid och datum: 5 december kl 17.00
Plats: Växjö: Sal Weber / Kalmar: Sal Lapis
Ort: Kalmar & Växjö
kaffe-web (Facebook-omslagsbild)

Medlemskaffe

VARJE TORSDAG BJUDER VI MEDLEMMAR PÅ KAFFE & TE! Medlemskaffe varje (helgfri) torsdag där det finns möjlighet att prata med representanter från oss, knyta kontakter med studenter från andra institutioner eller bara få ett trevligt avbrott i studierna. Ibland bjuder vi med någon av alla våra samarbetspartners. Linnékåren firar också alla goda högtider tillsammans med sina medlemmar i samband med medlemskaffet. Semlor på Fettisdagen, kanelbullar på kanelbullens dag osv.
Tid och datum: Varje torsdag: Växjö & Kalmar 12.00–13.00
Plats: Växjö: K-huset, nära glasgången mot H-huset. Kalmar: Hus Radix
Ort: Växjö & Kalmar
CSN-frukost (450 × 400 px)

CSN-frukost

Dagarna innan CSN anländer är ekonomin inte alltid den bästa. Därför kommer vi på kåren att bjuda kårmedlemmar på frukost. Kom och träffa Linnékåren i Växjö och ha en trevlig frukost med oss och andra studenter! OBS: Du behöver anmäla dig och få en gratisbiljett till frukosten.Du gör så här:- Skaffa appen Hitract- Skapa ett konto- Följ Linnékåren- Hitta eventet “CSN-frukost in Växjö”- Skaffa en gratisbiljett
Tid och datum: Växjö & Kalmar Slutet av månaden
Plats: Växjö: Sivans studentpub Kalmar: Lékstugan
Ort: Växjö & Kalmar