Kommande event

Under året anordnar vi massor av event och andra aktiviteter. En del är medlemsexklusiva och en del är öppna för alla studenter.

Vad sägs som tre välkomstmässor med tusentals besökare, juliga events, Valborgsfiranden, medlemskaffen med gratis kaffe för dig som är medlem och mycket mycket mer!

Genvägar

Medlemskaffe

VARJE TORSDAG BJUDER VI MEDLEMMAR PÅ KAFFE & TE! Medlemskaffe varje (helgfri) torsdag där det finns möjlighet att prata med representanter från oss, knyta kontakter med studenter från andra institutioner eller bara få ett trevligt avbrott i studierna. Ibland bjuder vi med någon av alla våra samarbetspartners. Linnékåren firar också alla goda högtider tillsammans med sina medlemmar i samband med medlemskaffet. Semlor på Fettisdagen, kanelbullar på kanelbullens dag osv.
Tid och datum: Varje torsdag: Växjö, 12.15–13.15. Kalmar, 12.00–13.00 (Undantag 9/2, 6/4 och 18/5)
Plats: Växjö: K-huset, nära glasgången mot H-huset. Kalmar: Hus Radix
Ort: Växjö & Kalmar

CSN-frukost

Dagarna innan CSN anländer är ekonomin inte alltid den bästa. Därför kommer vi på kåren att bjuda kårmedlemmar på frukost. Kom och träffa Linnékåren i Växjö och ha en trevlig frukost med oss och andra studenter! OBS: Du behöver anmäla dig och få en gratisbiljett till frukosten.Du gör så här:- Skaffa appen Hitract- Skapa ett konto- Följ Linnékåren- Hitta eventet “CSN-frukost in Växjö”- Skaffa en gratisbiljett
Tid och datum: Växjö: Nya datum för HT23 kommer / Kalmar: 24 april 08:30-10:30
Plats: Växjö: Sivans studentpub (INGA FLER DENNA TERMIN). Kalmar: Linnékårens kontor
Ort: Växjö & Kalmar