På Gång

Under året anordnar vi massor av event och andra aktiviteter. En del är medlemsexklusiva och en del är öppna för alla studenter.

Vad sägs som en av Sveriges största studentfestivaler, tre välkomstmässor med tusentals besökare, medlemskaffen med gratis kaffe för dig som är medlem och mycket mycket mer!

Genvägar

Medlemskaffe

VARJE TORSDAG BJUDER VI MEDLEMMAR PÅ KAFFE & TE! Medlemskaffe varje (helgfri) torsdag där det finns möjlighet att prata med representanter från oss, knyta kontakter med studenter från andra institutioner eller bara få ett trevligt avbrott i studierna. Ibland bjuder vi med någon av alla våra samarbetspartners. Linnékåren firar också alla goda högtider tillsammans med sina medlemmar i samband med medlemskaffet. Semlor på Fettisdagen, kanelbullar på kanelbullens dag osv.
Tid och datum: Varje torsdag: Växjö, 12.15–13.15. Kalmar, 12.00–13.00 (Undantag 9/2, 6/4 och 18/5)
Plats: Växjö: K-huset, nära glasgången mot H-huset. Kalmar: Hus Radix
Ort: Växjö & Kalmar

CSN-frukost

Dagarna innan CSN anländer är ekonomin inte alltid den bästa. Därför kommer vi på kåren att bjuda kårmedlemmar på frukost. Kom och träffa Linnékåren i Växjö och ha en trevlig frukost med oss och andra studenter! OBS: Du behöver anmäla dig och få en gratisbiljett till frukosten.Du gör så här:- Skaffa appen Hitract- Skapa ett konto- Följ Linnékåren- Hitta eventet “CSN-frukost in Växjö”- Skaffa en gratisbiljett
Tid och datum: Slutet av varje månad (Exakta datum uppdateras)
Plats: Växjö: Sivans studentpub. Kalmar: Linnékårens kontor
Ort: Växjö & Kalmar

Välkomstmässan

Välkommen hit och välkommen tillbaka, studenter! 🌻 Det är återigen dags för välkomstmässa för vårterminen – ett perfekt tillfälle för dig att lära känna Växjö lite bättre.👉 Ta del av erbjudanden👉 Vinn fina priser👉 Nätverka inför arbetsliv och examensarbeten👉 Hitta din nya favoritförening Du får träffa företag, organisationer, föreningar, universitetets avdelningar, myndigheter (och Linnékåren såklart!) som alla vill se till att du får en bra start på 2023, dina kommande studieår och för en framtid i Växjö! ✨ Besök vår monter för att få hjälp att bli medlem i Linnékåren (och få trevliga giveaways, erbjudanden och kanske nåt nice pris!)
Tid och datum: 9 februari 10:00-14:30
Plats: K- & M-huset Campus Växjö
Ort: Växjö