om medlemskapet

Som medlem stödjer du vårt arbete med utbildningsbevakning och studentliv. Ju fler vi är desto starkare blir vi och desto mer kan vi påverka och förbättra!

Så här blir du medlem:

  • För att bli medlem måste du vara antagen och registrerad på en kurs eller ett program vid Linnéuniversitetet. Det intygas enklast genom ett registerutdrag från LADOK.

  • Du kan bli medlem när som helst under året, men vi rekommenderar att du går med redan vid terminsstart för att inte gå miste om något roligt.

  • Medlemskap kan lösas för en eller två terminer och du betalar enkelt online med VISA, Mastercard eller Swish. På våra expeditioner i Kalmar och Växjö går det också bra att betala kontant. 


1 termin: 175kr

2 terminer: 300kr


Kom igång som ny medlem!

* Pubarna i Växjö accepterar varje vecka ett antal gästleg. Dvs att du som medlem kan ta med någon som inte är medlem. Se deras hemsidor för mer info. 

Så här ser medlemskortet för HT21 ut:

Medlemskapet måste förnyas

Medlemskapet förlängs inte automatiskt utan måste aktivt förnyas av dig. Vi skickar ut en terminsräkning och påminnelser för att du inte ska glömma och riskera att stå utan.  

Om du inte längre är student, eller inte vill fortsätta vara medlem, låter du bara bli att betala terminsräkningen. Ditt medlemskap sägs då upp automatiskt utan att du behöver göra något.  

Kontakta oss gärna om du har frågor om ditt kort eller medlemskap! 

Du trycker på uppdateraknappen i högra hörnet för att uppdatera ditt kort efter du har förnyat medlemskapet

Har du frågor om medlemskapet?

Kontakta oss på mejl, telefon, facebook eller fyll i formuläret så svarar vi dig så snart vi kan
MÅN-FRE 09:00 - 11:30