Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

Valborg 2022

Solen börjar lysa längre, vädret blir varmare och brassestolarna börjar titta fram. Alla tre är tecken på vårens mest efterlängtade högtid – VALBORG! Två års väntan är över! Äntligen kommer vi kunna fira in våren tillsammans, och så kul vi ska ha!


Ringa in den 28/4, 29/4 och den 30/4 i kalendrarna för då intar vi Amfium och visar att vi sannerligen vet hur Valborg ska firas!

Amfium har sedan 2019 blivit campus hemmaplan för Valborg, men vi har bara fått möjligheten att utnyttja detta en enda gång. I år kommer Valborg tillbaka, och detta ska vi göra med dunder och brak. Dagarna till ära kommer att vara fullspäckade med flera olika aktiviteter arrangerade av våra grymma föreningar där det säkerligen kommer att finnas något för alla! Vad sägs om att visa en gång för alla vem som är bäst i ditt gäng på flunkeyball? Det kanske är dags att visa att man faktiskt kan falla med stil när man krigar sig igenom en såpolympiad? Eller varför inte lyssna på lite livemusik och välkomna kvällarna med ekande allsång? Möjligheterna är oändliga, men en sak är säker oavsett: kul kommer vi sannerligen att ha!

Kom ihåg!

1: VALBORG = Ovve PÅ!
2: Solstolen är din bästa vän! Håll i den hårt så ska du klara dig finemang.
3: långa soliga dagar blir roligare med en och annan påfyllning med vatten. Kom förbi Linnékårens vattenstationer så löser vi det!
4: MINGLA RUNT! Det kommer finnas en massa aktiviteter och föreningar som håller till vid sina tält. Testa alla aktiviteter och få tio nya vänner på köpet!
5: Ska du ta med en kompis? Skaffa gästkort till pubarna direkt när de släpps, annars kan de ta slut. Gästkorten släpps på söndagen helgen innan Valborg!

Här hittar du alla aktiviteter under Valborg:

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Sivansfestivalen

På campus Växjö värmer vi upp inför en riktig festivalsommar med