Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

Välkommen till Linnékåren – Studenternas Röst

För över ett år sedan satt vi på kontoret och tänkte att det kanske kunde vara på tiden att byta namn. Att vem som helst som pluggar är en Linnéstudent och att få verkligen fattade att det var vi som var studentkåren. Den orangea loggan och pratbubblan kändes inte heller så fräsch i 2019. Hösten 2019 påbörjade vi arbetet på allvar och bildade en rebranding grupp. Vi funderade på hur vi skulle kunna genomföra ett så stort arbete, skulle vi outsourca allt och anlita en byrå? Vi bestämde oss för att vi ville göra detta arbetet tillsammans med studenterna och våra medlemmar och att dessa skulle vara inblandade i hela processen.

Det första steget var att komma på ett nytt namn. Vi gick ut på våra sociala medier och bad om förslag och namnet som flera föreslog var Linnékåren. Efter lite inbördes diskussioner togs detta till röstning på medlemsmötet och röstades igenom av medlemmarna. Efter detta tog arbetet fart med att ta fram nya profilfärger, nya typsnitt, en tävling om att designa den nya loggan och att designa en helt ny webb, bostadsportal, medlemsportal och en helt ny grafisk profil.

 

Vår nya färgpalett

 

 

Vårt nya hem – Linnek.se

Med vår nya design behövde vi så klart en ny hemsida som matchade vår nya grafiska profil. Därför har vi byggt en helt den helt nya webbplatsen som du nu befinner dig på. Tanken med den nya webben är att underlätta för studenter att bli medlemmar, hitta bostad och läsa om vad vi kan erbjuda studenterna. Det ska vara enkelt att hitta information med få klick och upplevelsen ska vara minst lika bra på mobilen som på datorn. Även bostadsportalen och medlemsportalen har uppdaterats för en mer sömlös upplevelse. Välkommen att kika runt!

Bostadsportal:
www.linnek.se/bostadsportal

Medlemsportal
medlem.linnek.se

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Sivansfestivalen

På campus Växjö värmer vi upp inför en riktig festivalsommar med