Aktuellt

extrapersonal sökes till Linnékåren

Extrajobba hos Linnékåren!

Gillar du att hjälpa dina medstudenter, diggar studentlivet och vill se Linnékårens arbete från insidan? Inför hösten 2024 behöver vi ytterligare förstärkning, så bli en del av oss och gör studentlivet roligare! Som en del av vårt team kommer du att vara en viktig del av vårt välkomnande på olika evenemang under introduktionsveckan v.35 och under höstterminen. Är du dessutom intresserad av marknadsföring och fotografering finns möjligheter att jobba med och utvecklas inom detta! Läs mer på linnek.se/jobbannonser eller ansök direkt genom att skicka CV och personligt brev till elin@linnek.se
Tid och datum: Vecka 35 och under Höstterminen
Plats: Campus
Ort: Kalmar och Växjö
Kalmar

Anmäl er till höstens välkomstmässa i Kalmar

Nu kan du anmäla dig till höstens välkomstmässa i Kalmar! Våra mässor är en riktig höjdpunkt för både utställare och studenter. Vi brukar locka en imponerande mängd besökare – och du vill inte missa chansen att vara en del av det! Det bästa av allt är att mässan äger rum på vårt vackra universitet, vilket ger dig en perfekt plattform att synas på. Så anmäl dig redan idag och ta del av denna fantastiska möjlighet att nätverka och synas!
Tid och datum: 19 september
Plats: Universitetet Kalmar
Ort: Kalmar
Välkomstmässa VXO - hemsida

Anmäl er till höstens välkomstmässa i Växjö

Nu är anmälningarna till hösten välkomstmässa i Växjö öppna! Våra mässor är mycket populära både hos utställare och studenter. Besöksantalet brukar ligga på ca 2000-3000 studenter. Antalet utställare varierar från år till år men brukar ligga någonstans mellan 70-90. Mässan kommer precis som i höstas att gå av stapeln i K och M-huset på Campus.
Tid och datum: 12 september
Plats: K och M – byggnaden
Ort: Växjö
kaffe-web (Facebook-omslagsbild)

Medlemskaffe

VARJE TORSDAG BJUDER VI MEDLEMMAR PÅ KAFFE & TE! Medlemskaffe varje (helgfri) torsdag där det finns möjlighet att prata med representanter från oss, knyta kontakter med studenter från andra institutioner eller bara få ett trevligt avbrott i studierna. Ibland bjuder vi med någon av alla våra samarbetspartners. Linnékåren firar också alla goda högtider tillsammans med sina medlemmar i samband med medlemskaffet. Semlor på Fettisdagen, kanelbullar på kanelbullens dag osv.
Tid och datum: Varje torsdag: Växjö & Kalmar 12.00–13.00
Plats: Växjö: K-huset, nära glasgången mot H-huset. Kalmar: Hus Radix
Ort: Växjö & Kalmar

Har du frågor?

Kontakta oss på mejl, telefon, facebook eller fyll i formuläret så svarar vi dig så snart vi kan
MÅN-FRE 09:00 - 11:30