Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

Aktuellt

Namnlös design (22)

Sök till styrelsen

🌟 Är du redo för ett äventyr som kommer prägla din studietid och ge dig ovärderlig erfarenhet för framtiden? 🚀 Nu har du chansen att bli en kreativ kraft i Linnékårens styrelse och skapa minnen som varar livet ut! 🤩 Ansökningsperioden öppnar den 19 februari och stänger den 18 mars. 🗓️ Genom att engagera dig kommer du inte bara vara en del av spännande projekt och evenemang, utan också bygga värdefulla färdigheter för din personliga och professionella utveckling. 🌐💡 Se till att din studietid blir en resa fylld med meningsfulla ögonblick och givande erfarenheter! 🎉✨ Ansök nu och skapa ett minne för livet samtidigt som du investerar i din framtid!
Tid och datum: Nu!
Plats: –
Ort: Kalmar & Växjö
kaffe-web (Facebook-omslagsbild)

Medlemskaffe

VARJE TORSDAG BJUDER VI MEDLEMMAR PÅ KAFFE & TE! Medlemskaffe varje (helgfri) torsdag där det finns möjlighet att prata med representanter från oss, knyta kontakter med studenter från andra institutioner eller bara få ett trevligt avbrott i studierna. Ibland bjuder vi med någon av alla våra samarbetspartners. Linnékåren firar också alla goda högtider tillsammans med sina medlemmar i samband med medlemskaffet. Semlor på Fettisdagen, kanelbullar på kanelbullens dag osv.
Tid och datum: Varje torsdag: Växjö & Kalmar 12.00–13.00
Plats: Växjö: K-huset, nära glasgången mot H-huset. Kalmar: Hus Radix
Ort: Växjö & Kalmar
Hitract

CSN-frukost

Dagarna innan CSN anländer är ekonomin inte alltid den bästa. Därför kommer vi på kåren att bjuda kårmedlemmar på frukost. Kom och träffa Linnékåren i Växjö och ha en trevlig frukost med oss och andra studenter! OBS: Du behöver anmäla dig och få en gratisbiljett till frukosten.Du gör så här:- Skaffa appen Hitract- Skapa ett konto- Följ Linnékåren- Hitta eventet “CSN-frukost in Växjö”- Skaffa en gratisbiljett
Tid och datum: Växjö & Kalmar Slutet av månaden
Plats: Växjö: Sivans studentpub Kalmar: Lékstugan
Ort: Växjö & Kalmar