Bostad, jobb & stipendier

Välkommen till Linnékårens annonsportal!

Linnékåren är inte bara en trygghet för studenter vid Linnéuniversitetet, utan vi erbjuder även en rad förmåner för att underlätta din studietid.

Bostadsportal
Vi vet att bostadsfrågan kan vara en av de största utmaningarna som student. Därför har vi en egen bostadsportal där du kan hitta lediga studentbostäder och rum.

Jobbannonsportal
Letar du efter ett extrajobb eller en praktikplats? På vår jobbannonsportal samlar vi de senaste jobberbjudandena från företag som söker studenter.

Stipendier
Som medlem i Linnékåren har du möjlighet att söka våra egna stipendier. Dessa stipendier är skapade för att belöna och stötta aktiva och engagerade studenter.

Förutom våra egna stipendier, samlar vi också information om stipendier från andra aktörer. Här hittar du en mängd olika stipendiemöjligheter som du kan ansöka om, allt för att underlätta din ekonomiska situation under studietiden.

För dig som student

Hitta bostad

Letar du efter boende? Kolla in vår bostadsportal där du hittar de senaste annonserna för lediga studentbostäder och rum.

Hitta jobb

Söker du ett extrajobb eller en praktikplats? Vår jobbannonsportal är fylld med aktuella jobberbjudanden.

Linnékårens stipendie

Är du en aktiv och engagerad student? Linnékåren erbjuder stipendier för att belöna och stötta just dig.

Hitta stipendie

Utforska olika stipendiemöjligheter och hitta det som passar dig bäst.
Bostadsinfo - Växjö
För att hitta boende i Växjö finns det flera bostadsförmedlingar och olika alternativ för studenter.
Bostadsinfo - Kalmar
I Kalmar finns olika alternativ för studentboende tillgängliga genom flera bostadsbolag.

För dig som vill annonsera

Annonsera bostad

Annonsera din tillgängliga bostad eller rum hos oss och nå ut till studenter som aktivt söker boende.

Annonsera jobb

Nå engagerade studenter som söker utvecklande arbetsmöjligheter.

Annonsera stipendie

Stöd studenter genom att annonsera dina stipendieprogram hos oss.

Annonsera hos Linnékåren – Din väg till engagerade studenter

Välkommen till Linnékårens annonsportal! Här når du direkt ut till studenter som är aktiva och engagerade, vilket ger dig en unik möjlighet att hitta rätt målgrupp för dina annonser.

Bostadsportal
Vill du nå studenter som söker boende? Vår bostadsportal är den perfekta platsen för att annonsera lediga studentbostäder och rum. Genom att synas här når du studenter som är i akut behov av boende och som aktivt söker efter nya bostadsmöjligheter.

Jobbannonsportal
Letar ditt företag efter duktiga medarbetare eller praktikanter? På vår jobbannonsportal kan du publicera jobberbjudanden och praktikplatser riktade direkt till studenter. Våra medlemmar är alltid på jakt efter utvecklande arbetsmöjligheter vid sidan av sina studier.

Stipendier
Vill du stödja studenter genom stipendier? Annonsera dina stipendieprogram hos oss och nå ut till en bred grupp av studenter som är intresserade av att söka ekonomiskt stöd. Vi samlar både våra egna och externa stipendier, vilket ger dig en plattform där din annons garanterat når rätt publik.

Genom att annonsera hos Linnékåren får du inte bara tillgång till en stor grupp potentiella hyresgäster, medarbetare eller stipendiater – du bidrar också till att stärka studentlivet vid Linnéuniversitetet. 

Har du frågor?

Kontakta oss på mejl, telefon, facebook eller fyll i formuläret så svarar vi dig så snart vi kan
MÅN-FRE 09:00 - 11:30