Hyr ut bostad

Fyll i formuläret nedan för att hyra ut din bostad via vår bostadsförmedling. Annonsen är helt gratis och ligger ute i 3 månader.  

  • Skapa nytt val
SEK

Du kan välja att inte fylla i detta om du vill hyra ut bostaden tillsvidare

0%
0%
0%
0%
0%
0%

Linnékårens bostadsförmedling tillhandahålls av studentkåren Linnékårens som en kostnadsfri tjänst för att förmedla första- och andrahandskontrakt på bostäder för studenter vid Linnéuniversitetet. Tjänsten riktar sig till privatpersoner. Du som vill förmedla en bostad via tjänsten ska garantera att bostaden är i gott skick, att beskrivningen är korrekt och att eventuella bilder visar det aktuella objektet och ingenting annat. Hyran ska vara skälig.

Linnékåren granskar annonsen innan den publiceras, och förbehåller sig rätten att neka publicering av annonser. Linnékåren förbehåller sig även rätten att plocka bort redan publicerade annonser. När din bostad är uthyrd ska du höra av dig till Linnékårens bostadsförmedling och meddela detta.

Vid frågor kan du kontakta Linnékårens bostadsförmedlare, 010 330 30 09 eller info@linnek.se. Dessa villkor kan uppdateras och förändras utan föregående meddelande. Tjänsten kommer dock alltid att tillhandahållas kostnadsfritt för uthyrare och studenter.

Din annons kommer att publiceras på https://linnek.se/bostadsportal/

Vill du korrigera eller fråga något angående din annons?

Kontakta oss på mejl, telefon, facebook eller fyll i formuläret så svarar vi dig så snart vi kan
MÅN-FRE 09:00 - 11:30