Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

Du som är kårmedlem får 200 kr rabatt på Olympen Träningscenter

Nu lanserar vi ett nytt samarbete där du som medlem i Linnékåren får 200 kr rabatt när du tecknar ett årskort hos Olympen träningscenter. Beroende på vilket kort du väljer så får du tillgång till hela gymmet och alla olika gruppträningspass. Du kan även lägga till bollsporter eller bara en bollsport för en mindre summa, du väljer själv! Linnékårsmedlemskap måste uppvisas vid köp.

Uppvisar du bara att du är Student så har du även halva priset på medlemsavgiften till föreningen. Likaså här så krävs att ett studentkort uppvisas vid köp för att få ta del av rabatten.

Olympen träningscenter är studentidrottsföreningen mitt på Campus i Växjö som är av studenter och för studenter. Här erbjuds gymverksamhet, gruppträning och olika bollsporter på motionsnivå såsom innebandy, fotboll, basket, volleyboll och badminton. Bollsporterna är för alla och inga förkunskapskrav behövs, det är bara att komma och vara med. Gymmet är fullt utrustat för allt du kan tänka dig. Gruppträningen är unik genom att instruktörerna lägger upp sina egna pass och väljer musiken helt själva vilket skapar en otroligt bredd och variation. Så hitta din favorit!  

Du kan inte få det närmare, plugga, träna och jobba på Campus!

Ja visst sa vi jobba, Olympen söker ständigt efter folk som brinner för detta med träning och hälsa och vill vara med och utveckla föreningen framåt.  Följ Olympen på sociala medier där det läggs ut annonser efter studenter som vill engagera sig inom receptionen, styrelsen, som instruktör eller som ledare.

Länk till Olympens hemsida

Gilla Olympen på facebook

Följ Olympen på instagram

Dela nyheten:

Senaste nyheterna