Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

Vi lanserar nytt samarbete med Avidnote

Du som är medlem i kåren får nu premiumversionen av Avidnote helt gratis! (Värt 2000 kr/år)

Avidnote (avidnote.com) är en onlinebaserad app som möjliggör för studenter & forskare att föra och organisera all deras textmaterial på ett systematiskt vis online.

Det går att föra anteckningar över kursmaterial (PDF dokument, artiklar, rapporter, föreläsningsslides osv) digitalt i ett gränssnitt där användarens anteckningar och uppladdade dokument placeras jämsides. Det går även att organisera alla sina studier med hjälp av taggar och projektmappar. Med projektmapparna kan man skapa olika folders för de kurser som man har, eller andra projekt som man deltar i. Dessa kan även delas med andra om man vill kollaborera med flera användare samtidigt.

När det kommer till att skriva uppsatser eller examensarbeten sammanför Avidnote flera olika aktiviteter i den akademiska skrivprocessen, så som sökning och inhämtning av vetenskapliga artiklar, annotering och referenshantering.

Avidnote lanserades under 2021 av ett gäng forskare och utvecklare med bakgrund från Chalmers och används idag av tusentals studenter & forskare från över 100+ universitet världen över, bland dem forskare från Oxford, MIT, LTU och Stanford. Avidnote rekommenderas av välkända universitetshemsidor såsom Princeton University, Cornell University och många fler.

Tjänsten passar extra bra för de studenter som skriver arbeten såsom kandidat och mastersarbeten (eller doktorsavhandlingar). Avidnote har även vunnit pris på Venture Cup, Sveriges största tävling för teknikidéer.

Läs mer om hur du skaffar Avidnote här!

Dela nyheten:

Senaste nyheterna

Sivansfestivalen

På campus Växjö värmer vi upp inför en riktig festivalsommar med