Hitract är studenternas nya digitala hem

Linnékåren kan stolt säga att vi ingått i ett samarbete med Hitract, den sociala passionsplattformen, med målet att föra kåren, föreningar och studenter i Växjö och Kalmar närmare varandra. Via Hitract så får du möjligheten att skapa en profil och visa upp dig genom dina intressen, passioner och de kurser du läst under din utbildning som du brinner lite extra för!

Kåren och alla studentföreningar kommer få sin egen så kallade HitClub på plattformen. Denna fungerar mycket likt en sida på Facebook i och med att man erbjuda möjligheten att informera om sin verksamhet samt om de event man skapar. Som student kommer du enklare kunna se vilka föreningar som finns i Växjö respektive Kalmar och vilka event de skapar. Vi hoppas att detta kommer vidga möjligheterna för engagemang under studietiden samt skapa bättre informationsflöde om vad som händer på din studieort.

Via denna app så kan du inte bara skaffa nya kontakter på campus. Arbetsgivare är också aktiva på plattformen i syftet att hitta studenter vars intressen och personligheter passar in på deras arbetsplats. Du är alltså mer än bara ditt CV på Hitract!

Kårens ambition är att under sommaren samarbeta med Hitract för att förbättra plattformen och sedan implementera den i studentlivet ordentligt under kommande verksamhetsår med start inför introduktionen 2022. I appen kommer du att kunna se ditt medlemskap i kåren och i din nation. Detta kan du använda för att komma in på pubarna Sivans och Slottstallarna i Växjö och så småningom Lék-stugan i Kalmar. Vi uppmanar såklart er att skaffa ett konto redan nu så ni inte missar något spännande samt kan få en feeling för plattformen. Vi har redan några hundratal användare och flertal föreningar som är aktiva!

Se hur du ladda ner appen och blir kårmedlem här!

Dela nyheten:

Senaste nyheterna