Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

På Gång

Under året anordnar vi massor av event och andra aktiviteter. En del är medlemsexklusiva och en del är öppna för alla studenter.

Vad sägs som en av Sveriges största studentfestivaler, tre välkomstmässor med tusentals besökare, medlemskaffen med gratis kaffe för dig som är medlem och mycket mycket mer!

Genvägar

Vi på Linnékåren har som mål att skapa en trevlig och minnesvärd tid för sina medlemmar. Föreningen arrangerar ett brett utbud av sociala evenemang under året, samt evenemang som syftar till att göra en positiv inverkan på samhället.

Sociala evenemang som arrangeras av Linnékåren inkluderar sittningar, spelkvällar, medlemskaffen. Dessa evenemang ger studenterna en utmärkt möjlighet att umgås och skaffa nya vänner i en avslappnad och rolig miljö.

Utöver det har Linnékåren evenemang som karriärmässor och välkomstmässor. Dessa evenemang ger studenterna möjlighet att koppla samman med näringslivet och samhället som kan erbjudas i Kalmar och Växjö.

Totalt sett erbjuder Linnékåren ett brett utbud av evenemang som tillgodoser medlemmarnas olika intressen. Oavsett om du är ute efter att umgås, lära dig eller göra en positiv inverkan på samhället, finns det ett evenemang för alla på Linnékåren.

Event från studentföreningar

Det är inte bara vi från Linnékåren som arrangerar event i Kalmar eller Växjö. Det finns många olika utbildningsföreningar och intresseföreningar som arrangerar flera olika event som kan passa just dig som student!

Studentföreningsarrangemang är ett utmärkt sätt för studenter att engagera sig och hålla kontakten på campus. Oavsett om du är intresserad av socialt umgänge, lärande eller att göra en skillnad i din gemenskap finns det ett evenemang för dig. Från volontärmöjligheter och välgörenhetsinsamlingar till gästföreläsningar och workshops finns det alltid något på gång.

Oavsett vad dina intressen är, är studentföreningsarrangemang ett utmärkt sätt att engagera dig och få ut det mesta av din universitets-upplevelse. Så, se till att kolla vad alla olika studentföreningar har planerat och engagera dig idag!