Samarbeten

Du kan genom Linnékåren potentiellt nå ca 33 000 studenter vid Linnéuniversitetet genom annonsering i våra kanaler. På våra mässor och events kan du få personlig kontakt med hundratals studenter vid ett enda tillfälle. Studenterna är inte bara en viktig målgrupp som dagens trendsättare, utan är även framtidens höginkomsttagare och beslutsfattare.

Att bygga en långsiktig relation med studenterna är en klok strategi, oavsett om ni representerar ett företag, en myndighet eller någon annan organisation. Ingen avdragsgill moms ingår i annonspriserna då vi är en ideell organisation.

Genvägar

Företag under välkomstmässan

Välkomsthälsning

Till vårterminen kommer välkomstmässan att var ersatt av en videohälsning. 

Det går till så att du som utställare spelar in en video som är max 20 sek lång och skickar till oss. Videohälsningen bör innehålla någon form av specifikt erbjudande, precis som ni skulle ha haft under en fysisk mässa. Tillsammans med videon skickar ni en länk där studenten kan ta del av erbjudandet eller läsa mer om er organisation. Vi kommer också behöva en högupplöst logotyp som vi kan använda när vi klipper ihop materialet.

Vi kommer sedan att klippa ihop ett antal filmer uppdelade på bransch av de klipp som vi får in. Det kan exempelvis bli en video med företag i som har erbjudanden, en för de som söker extrajobbare etc. Filmerna kommer att publiceras under v. 7. (15/2-19/2). Meddela om ni är intresserade att vara med senast den 15 januari. Sista dagen för att skicka in material är den 31 januari.

Filmerna kommer att publiceras i våra sociala kanaler samt webb och vara publicerade i en månad vilket kommer ge en stor synlighet bland studenterna. Detta blir på så sätt ett bra tillfälle att visa upp er för de studenterna som är nya i staden.

Vi arrangerar Välkomstmässan i Växjö två gånger per år, och Välkomstmässan i Kalmar en gång per år. Syftet är att studenterna ska lära känna studentlivet, sin studentstad samt det utbud som företag, föreningar och myndigheter erbjuder.Vid vårterminens start genomför vi mässan endast i Växjö.

Mässorna är mycket populära både hos utställare och studenter. Besöksantalet brukar ligga på ca 3000-5000 studenter, såväl nya som nuvarande. Antalet utställare är cirka 45 i Kalmar och 70-90 i Växjö.

Höstterminens välkomstmässor är inställda men vi hoppas kunna genomföra mässor i början i vårterminen på båda orter. Mer info om anmälan kommer under hösten. 

Anmälan Växjö

Anmälan Kalmar

Format: 1080 30 fps 16:9 (Standard på de flesta mobil- och systemkameror)

Längd: Max 20 sek

Pris företag: 1000 kr

Pris föreningar: Gratis

Skicka videoklippet, länk och logotyp genom WeTransfer till simon@linnek.se.

Samarbeten på sociala medier

Sociala medier är en av de kanaler som vi använder mest när vi ska nå ut till studenterna. Genom att annonsera i sociala medier har du möjlighet att nå målgruppen direkt i deras flöden från en avsändare de känner igen.

Om det är studenter man vill nå är den här typen av annonsering oslagbar. Vi marknadsför er annons för de totalt över 8000 medlemmarna som följer våra facebooksidor samt de ca 1700 som följer oss på instagram. Vi ger er sedan statistik för inläggen.

Pris: Kostnaden för ett Facebookinlägg är 5000 kr per inlägg. Då ingår även annonsering på Instagram och betald marknadsföring på både Instagram och facebook (vi marknadsför annonserna för 500 kr).

Se våra kanaler

Nyhetsbrev - Analogt

VILL DU VARA GARANTERAD EN HÖG LÖSNINGSGRAD TILL ETT BILLIGT PRIS?

Under året publicerar vi 4 gånger vårt nyhetsblad med det fyndiga namnet Das Papier. Detta sätts upp på samtliga universitetets toaletter i Växjö och Kalmar och produceras både på svenska och engelska. Därav når nyhetsbrevet ut till i stort sätt samtliga campusstudenter som dessutom läser det mer än en gång!

I PDF:en nedan ser du vilka annonsytor som är tillgängliga. Det finns möjlighet till både bild- och textannons som vi utformar efter ert önskemål med en spridning som är svårslagen!

Pris: 1500 kr, liten annons. 3000 kr, stor annons

Nyhetsbrev - Digitalt

Vi skickar även ut ett digitalt nyhetsbrev till samtliga våra medlemmar en gång i månaden. Detta har en ovanligt hög öppningsgrad på ca 50 % (branschsnittet är runt 20 %) och når på så sätt ca 3000 studenter. 

I nyhetsbrevet kan vi utforma en annons utifrån era önskemål. Önskar ni kan vi också göra ett helt utskick skräddarsytt för att passa er. 

Pris för del i utskick: 1000-5000 kr beroende på storlek och plats. 

Pris för eget utskick: För eget utskick, 10 000 kr. 

Digitalt nyhetsbrev exempel

Postavisering

DEN BÄSTA SYNLIGHETEN DU KAN TÄNKA DIG SOM NÅR UT TILL SAMTLIGA NYA STUDENTER!

Varje höst skickar vi en postavisering till samtliga nya studenter på Linnéuniversitetet vilket brukar ge en upplaga på mellan 16-18000. Denna innehåller info om vår verksamhet samt en betalningsavi för vår medlemsavgift. På baksidan finns det aviseringsutrymme som kan utformas enligt er önskemål.

Postaviseringen är extra bra som annonsmedium då studenterna ännu inte hunnit bekanta sig med sin nya studentstad. Därför får du ett tillfälle att vara först med att visa dem din produkt eller tjänst!

Pris: Fr. 30 000 kr el. enligt överenskommelse

Området omges av ett stängsel där det finns möjlighet att synas med valfritt tryck på vepor 2×2 m.

Pris: 5000 kr

Ingår: Vepa 2×2 m samt exponering för ett tusental studenter under två dagar

Kalmar Garden Party

BLI AFFISCHNAMNET FÖR ÅRETS STUDENTFEST I KALMAR

Den 29 augusti 2020 går traditionsenligt årets upplaga av studentfestivalen Kalmar Garden Party av stapeln. Dagen då tusentals nya och befintliga studenter samlas för att umgås, lyssna på musik och ta del av annan underhållning samt äta och dricka gott. Det är ett ypperligt tillfälle att starta en relation med de studenter som kommer att befinna sig i Kalmar framöver.

Här finns möjlighet att gå in som namnsponsor. Då lägger vi till er logga i eventets logotyp. Ex. Kalmar Garden Party presented by XX eller XX presents Kalmar Garden Party. Väljer ni detta alternativ får ni därmed maximal exponering varje gång eventet syns i tryck.

Pris: 15000 SEK eller enl. överenskommelse

Ni kan även stå på plats och dela ut merchandise eller varuprover så länge dessa inte strider mot våra mat- och dryckesleverantörer.

Pris: Enligt överenskommelse

Offertförfrågan

Delningsförfrågan

I vissa fall kan vi dela i våra sociala medier utan att ta betalt. Det handlar då främst om sådant som vi bedömer har en stor nytta för våra medlemmar eller studenterna i allmänhet. Det kan också handla om ideella organisationer vars intressen vi vill stötta. Fyll i formuläret med vad du vill att vi ska dela så gör vi en bedömning och återkommer till er. 

Har du frågor om samarbeten?