Samarbeten

Du kan genom Linnékåren potentiellt nå ca 33 000 studenter vid Linnéuniversitetet genom annonsering i våra kanaler. På våra mässor och events kan du få personlig kontakt med hundratals studenter vid ett enda tillfälle. Studenterna är inte bara en viktig målgrupp som dagens trendsättare, utan är även framtidens höginkomsttagare och beslutsfattare.

Att bygga en långsiktig relation med studenterna är en klok strategi, oavsett om ni representerar ett företag, en myndighet eller någon annan organisation. Ingen avdragsgill moms ingår i annonspriserna då vi är en ideell organisation.

Genvägar

Företag under välkomstmässan

Vill du synas med ditt företag mot studenter? 

Kontakta då oss på arlene@linnek.se eller ring 0704819954 för att veta mer!

Synas med oss via rabatter

Vi kan erbjuda er som företag en möjlighet att ge ut rabatter till studenter via oss. I syftet för att ni som företag ska synas för studenter.

Det är helt gratis för företag skapa en rabatt med oss. Utan den enda kostnaden för er är den rabatt ni väljer att lämna. Vår tanke är inte att tjäna pengar på rabatterna utan vi vill få med så pass bra erbjudanden så att vi kan använda det i vår medlemsrekrytering. Det enda kravet är att erbjudandet ska vara unikt och motsvara 25 % rabatt eller mer.

Välkomstmässor

Vi arrangerar Välkomstmässan i Växjö två gånger per år, och Välkomstmässan i Kalmar en gång per år. Syftet är att studenterna ska lära känna studentlivet, sin studentstad samt det utbud som företag, föreningar och myndigheter erbjuder. 

Mässorna är mycket populära både hos utställare och studenter. Besöksantalet brukar ligga på ca 3000-5000 studenter, såväl nya som nuvarande. Antalet utställare är cirka 45 i Kalmar och 70-90 i Växjö.

Nästa mässa: Välkomstmässan i Växjö 1 februari 2024

Anmälan företag och myndigheter

Anmälan ideella organisationer

Vill ni ställa ut kommande mässa eller har ni frågor – kontakta arlene@linnek.se eller ring 0704819954.

Samarbeten på sociala medier

Sociala medier är en av de kanaler som vi använder mest när vi ska nå ut till studenterna. Genom att annonsera i sociala medier har du möjlighet att nå målgruppen direkt i deras flöden från en avsändare de känner igen.

Om det är studenter man vill nå är den här typen av annonsering oslagbar. Vi marknadsför er annons för de totalt över 9000 medlemmarna som följer våra Facebooksidor samt de ca 3600 som följer oss på instagram. Vi ger er sedan statistik för inläggen.

Pris: Kostnaden för ett Facebookinlägg är 5000 kr per inlägg. Kostnaden för ett Instagraminlägg är 6000kr per inlägg (hög interaktion). Paketpris för ett inlägg på båda är 8499kr. 

Se våra kanaler

Nyhetsbrev - Analogt

VILL DU VARA GARANTERAD EN HÖG LÖSNINGSGRAD TILL ETT BILLIGT PRIS?

Under året publicerar vi 4 gånger vårt nyhetsblad med det fyndiga namnet Das Papier. Detta sätts upp på samtliga universitetets toaletter i Växjö och Kalmar och produceras både på svenska och engelska. Därav når nyhetsbrevet ut till i stort sätt samtliga campusstudenter som dessutom läser det mer än en gång!

I PDF:en nedan ser du vilka annonsytor som är tillgängliga. Det finns möjlighet till både bild- och textannons som vi utformar efter ert önskemål med en spridning som är svårslagen!

Pris: 3000 kr

Nyhetsbrev - Digitalt

Vi skickar även ut ett digitalt nyhetsbrev till samtliga våra medlemmar en gång i månaden. Detta har en ovanligt hög öppningsgrad på drygt 40 % (branschsnittet är runt 20 %) och når på så sätt ca 5000 studenter. 

I nyhetsbrevet kan vi utforma en annons utifrån era önskemål. Önskar ni kan vi också göra ett helt utskick skräddarsytt för att passa er. 

Pris för del i utskick: 5000 kr 

Pris för eget utskick: 10 000 kr. 

Offertförfrågan

Delningsförfrågan

I vissa fall kan vi dela i våra sociala medier utan att ta betalt. Det handlar då främst om sådant som vi bedömer har en stor nytta för våra medlemmar eller studenterna i allmänhet. Det kan också handla om ideella organisationer vars intressen vi vill stötta. Fyll i formuläret med vad du vill att vi ska dela så gör vi en bedömning och återkommer till er. 

Har du frågor om samarbeten?

Arlene Stridh