Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

Samarbeten

Vad vi kan erbjuda

Du kan genom Linnékåren potentiellt nå ca 33 000 studenter vid Linnéuniversitetet genom annonsering i våra kanaler. På våra mässor och events kan du få personlig kontakt med hundratals studenter vid ett enda tillfälle. Studenterna är inte bara en viktig målgrupp som dagens trendsättare, utan är även framtidens höginkomsttagare och beslutsfattare.

Att bygga en långsiktig relation med studenterna är en klok strategi, oavsett om ni representerar ett företag, en myndighet eller någon annan organisation. Ingen avdragsgill moms ingår i annonspriserna då vi är en ideell organisation.

Sprid ert budskap

Vill ni enkelt nå ut med ert budskap till flera tusen olika studenter vid Linnéuniversitetet kan vi erbjuda det smidigaste och effektivaste sättet att göra så! Via vårt medlemsnätverk kan vi nå ut till ca 4000 studenter via mail eller sociala medier. Om ni är intresserade läs gärna mer om våra sociala medier och nyhetsbrev nedanför!

Vi erbjuder följande:

  • Instagram och Facebook – inlägg för 5000kr per ort
  • Utskick via vårt nyhetsbrev 4000kr 
  • Eget utskick via mail 7500kr
  • Das papier – ett fysiskt nyhetsbrev som är uppsatt på varje toalett på universitet 3000kr

Budskap via oss

Välkomstmässor

Vi arrangerar Välkomstmässan i Växjö två gånger per år, och Välkomstmässan i Kalmar en gång per år. Syftet är att studenterna ska lära känna studentlivet, sin studentstad samt det utbud som företag, föreningar och myndigheter erbjuder. 

Mässorna är mycket populära både hos utställare och studenter. Besöksantalet brukar ligga på ca 3000-5000 studenter, såväl nya som nuvarande. 

Vill ni ställa ut kommande mässa eller har ni frågor – kontakta arlene@linnek.se eller ring 0704819954.

Sociala medier

Sociala medier är en av de kanaler som vi använder mest när vi ska nå ut till studenterna. Genom att annonsera i sociala medier har du möjlighet att nå målgruppen direkt i deras flöden från en avsändare de känner igen.

Om målet är att nå studenter är denna typ av marknadsföring oslagbar. Vi har de största sociala mediekontona förutom universitetet självt. På så sätt är det mest smidigt och effektivt att kommunicera med Linnéuniversitetets studenter genom oss.

Pris: Facebook och Instagram-inlägg 5000kr per ort. 

Das papier!

VILL DU VARA GARANTERAD EN HÖG LÄSNINGSGRAD TILL ETT BILLIGT PRIS?

Under året publicerar vi 4 gånger vårt nyhetsblad med det fyndiga namnet Das Papier. Detta sätts upp på samtliga universitetets toaletter i Växjö och Kalmar och produceras både på svenska och engelska. Därav når nyhetsbrevet ut till i stort sätt samtliga campusstudenter som dessutom läser det mer än en gång!

Det finns möjlighet till både bild- och textannons som vi utformar efter ert önskemål med en spridning som är svårslagen!

Pris: 3000 kr

Nyhetsbrev - Digitalt

Vi skickar även ut ett digitalt nyhetsbrev till samtliga våra medlemmar en gång i månaden. Detta har en ovanligt hög öppningsgrad på drygt 40 % (branschsnittet är runt 20 %) och når på så sätt ca 4000 studenter. 

I nyhetsbrevet kan vi utforma en annons utifrån era önskemål. Önskar ni kan vi också göra ett helt utskick skräddarsytt för att passa er. 

Pris för del i utskick: 4000 kr 

Pris för eget utskick: 7500 kr. 

 

Syns med oss via rabatter

Vi kan erbjuda företag en möjlighet att ge ut rabatter till studenter via oss. 

Det är helt gratis för företag att skapa en rabatt via oss. Den enda kostnaden är den rabatt ni ger. Rabatter är ett effektivt sätt för er att nå nya kunder. Rabatter bidrar också till att fler studenter upptäcker vad städerna har att erbjuda.

Vill ni ge en rabatt? Kontakta då vår Marknadskoordinator Arlene, arlene@linnek.se 

Kontaktperson

Arlene Stridh (Hon/Henne)