Välkomstpaketet - ny i växjö

I samarbete med Växjö kommun erbjuder Linnékåren dig ett välkomstpaket när du folkbokför dig i Växjö! Om du folkbokför dig i Växjö kommun får du ett välkomstpaket med presentkort till Växjö City och reskassa till Länstrafiken Kronobergs app.

I samband med detta skänker vi även 100 kronor till valfri studentförening som förgyller din tillvaro vid Linnéuniversitet. Projektet syftar till att ge alla nya studenter ett smakprov på vad Växjö som stad har att erbjuda. Läs mer om vad Växjö har att erbjuda som studentstad!

Så här gör du

Folkbokför dig inom Växjö kommun genom att göra ett flyttanmälan gratis på Skatteverket. Anmäl dig i samband med detta till Ny i Växjö i e-formuläret nedan. När du blivit kontrollerad och godkänd kontaktar vi dig och du kan då hämta ut ditt välkomstpaket på Linnékårens expedition på Pelarplatsen 8 (mittemot UB).

Kom ihåg att det kan ta flera veckor innan du får ett resultat av din ansökan. Det kan hamna i skräpposten så kolla även där. Har du inte hört något inom 2 månader, hör av dig till oss. 

OBS! Projektet sker årsvis och vi godkänner ingen retroaktivt, så det är viktigt att du gör din anmälan i samband med att du folkbokför dig

Villkor

För att kunna få ett välkomstpaket:

  • Måste du folkbokföra dig i Växjö kommun
  • Du ska vara student vid Lnu
  • Skicka ansökan samma år du folkbokför dig i Växjö kommun
  • Vara folkbokförd i Växjö inom nuvarande anmälningsperiod som gäller från 2022-11-01 till 2023-10-31
Växjö domkyrka
Foto: Alexander Hall

Du får...

500 kr Presentkort

500 kr Reskassa

Ansökan

TIPS

“Kom ihåg att det kan ta flera veckor innan du får ett resultat av din ansökan!”

Har du frågor om Välkomstpaketet?

Kontakta oss på mejl, telefon, facebook eller fyll i formuläret så svarar vi dig så snart vi kan
MÅN-FRE 09:00 - 11:30