Årets lärare

Vill du nominera någon till årets lärare?

Att nominera någon till Linnékårens åtrovärda pris som årets lärare är ett fantastiskt sätt att erkänna och uppskatta de lärare som gör en verklig skillnad i studenternas liv. Årets lärare är inte bara en utmärkelse, utan också ett sätt att hylla och lyfta fram de pedagoger som har gått utöver för att skapa en engagerande och lärorik miljö.

Lärare spelar en avgörande roll i studenters utbildning och utveckling. Att nominera någon till detta pris ger möjlighet att reflektera över de lärare som har gjort en särskild inverkan på ens egen utbildningserfarenhet. Det kan vara någon som inspirerar genom sin passion för ämnet, skapar en inkluderande klassrumsmiljö eller stöder studenter på ett sätt som går utöver det förväntade.

Linnékårens pris som årets lärare är inte bara ett erkännande av en enskild individ utan också ett sätt att betona vikten av god pedagogik och utbildning. Genom att delta i nomineringsprocessen bidrar du till att skapa en kultur där excellens och engagemang i undervisningen premieras.

Så, ta dig tid att reflektera över de lärare som har gjort skillnad i ditt liv och skriv en nominering som fångar essensen av deras betydelse. Genom att delta i denna process bidrar du till att skapa en gemenskap där lärare känner sig värderade och inspirerade att fortsätta sitt viktiga arbete med att forma framtida generationer.

Årets lärare 2023
Tobias Rödlund “Tobbe är en lärare och mentor som verkligen brinner för att göra lektionerna lärorika och roliga. Han ser alla i klassen och uppmärksammar, frågar och stöttar om han märker att någon har en dålig dag eller liknande. Han hjälper alltid till med ens problem, stora som små, personliga som skolmässiga. Han ser till att alla blir sedda och hörda och han bidrar med en härlig stämning och rolig jargong. Per Nilsson “Per är en ytterst lyhörd lärare som anpassar kurserna till elevernas behov och verkligen visar att han bryr sig om att eleverna lyckas. Han är pedagogisk, erfaren och hans föreläsningar är interaktiva och intressanta. Han blandar kunskaper från diverse mål och litteratur med egna erfarenheter på ett snyggt sätt.” 
Årets lärare 2022
Mats Trondman ”Han är trevlig, bra på att lära ut, lyhörd och diskuterar bra med sina studenter. Varje fundering och fråga möts med entusiasm och bejakas av Mats, och alla hans föreläsningar känns givande.” Cecilia Holmqvist ”Mycket pedagogisk. Vill att man ska lyckas och visar det genom att alltid finnas om man behöver hjälp eller inte förstår något.”
Årets lärare 2021
Emma Ricknell “Hon är en fantastisk pedagog och den läraren som hållit hög klass och otrolig tydlighet inom alla de kurser jag haft henne i.” Arvid Pohl ”Med ett medryckande och kunnigt sätt att lära ut Astronomiska kunskaper har han väckt mitt intresse för Astronomi så mycket att jag skaffat ett eget teleskop för att kunna se på stjärnor och planeter.”
Årets lärare 2020
Tobias Andersson-Gidlund Tobias har uppvisat väldigt god pedagogisk förmåga, ständigt visat ett stort engagemang och lagt ner enormt mycket tid och energi i undervisningen. Han försöker också ständigt förbättra programmet och dess kvalité. Vidare har Tobias även förklarat hur innehållet i kurserna berör och hur det är relevant i arbetslivet. Detta har ingen annan lärare gjort motsvarande. Lars Fonseca Lasse är en mycket skicklig och engagerad lärare som verkligen vill att studenterna ska lyckas. Jag har inte lärt mig så mycket på någon annan kurs, som jag gjorde under hans. Han var riktigt bra på att lära ut och utmanade oss samtidigt i klassrummet så att vi skulle utvecklas.
Previous slide
Next slide
Råd och stöd
Håll koll på dina rättigheter och skyldigheter
Fusk och plagiat
Det är ditt ansvar att känna till regler om fusk och plagiat.
PhD
Actually, not all PhD students see themselves as students, but you are!

Har du frågor?

Kontakta oss på mejl, telefon, facebook eller fyll i formuläret så svarar vi dig så snart vi kan
MÅN-FRE 09:00 - 11:30