På Gång

Under året anordnar vi massor av event och andra aktiviteter. En del är medlemsexklusiva och en del är öppna för alla studenter.

Vad sägs som en av Sveriges största studentfestivaler, tre välkomstmässor med tusentals besökare, medlemskaffen med gratis kaffe för dig som är medlem och mycket mycket mer!

Genvägar

Studiesocial tillsammans med Studentkortet

Växjö

Promenera med kåren

Vi samlas utanför Linnékårens kontor på Tufvan klockan 12.00 och börjar promenera vid 12.15 där vi tar rundan runt Trummen och tillbaka till Tufvan. Minst en styrelsemedlem från oss kommer att delta! 

Vem som helst är välkommen att komma med. Kanske vill du gå i tystnad men tillsammans med någon annan? Kanske har du en magnifik idé du vill presentera för studentkårens styrelse? Oavsett, är vi här för dig! 

Vi promenerar alltid med avstånd och fullt friska och förväntar oss samma från er.

Kalmar

Sök till styrelsen

Vill du driva en specifik fråga? Eller är du allmänt intresserad av studentpolitik? Kul, då är du välkommen att söka till vår kårstyrelse!

Ansökan öppnar 1 februari och pågår fram till den 24 mars. Läs mer om posterna och skicka in din ansökan redan idag!

Medlemskaffe

VARJE TORSDAG BJUDER VI MEDLEMMAR PÅ KAFFE & TE!

Medlemskaffe varje (helgfri) torsdag där det finns möjlighet att prata med representanter från oss, knyta kontakter med studenter från andra institutioner eller bara få ett trevligt avbrott i studierna. Ibland bjuder vi med någon av alla våra samarbetspartners.
Linnékåren firar också alla goda högtider tillsammans med sina medlemmar i samband med medlemskaffet. Semlor på Fettisdagen,
kanelbullar på kanelbullens dag osv.

Växjö

Plats: K-huset, nära glasgången mot H-huset

Tid: Växjö: 12.15-13.15

INSTÄLLT TILLSVIDARE M.A.A. CORONA

Kalmar

Plats: Hus Stella

Tid: 12.00-13.00

INSTÄLLT TILLSVIDARE M.A.A. CORONA

Kaffeschema våren 2021

Schema för våren publiceras när vi kan återuppta våra medlemskaffen