På Gång

Under året anordnar vi massor av event och andra aktiviteter. En del är medlemsexklusiva och en del är öppna för alla studenter.

Vad sägs som en av Sveriges största studentfestivaler, tre välkomstmässor med tusentals besökare, medlemskaffen med gratis kaffe för dig som är medlem och mycket mycket mer!

Genvägar

Studiesocial tillsammans med Studentkortet

Växjö

Välkomstmässan

Välkommen till välkomstmässan för nya och gamla studenter! Syftet med mässan är att du som studenta ska lära känna studentlivet, din studentstad samt det utbud som företag, föreningar och myndigheter erbjuder.

Så passa på att ta del av rabatter, hitta ett extrajobb eller varför inte hitta en förening att engagera dig i vid sidan av studierna. Vid vårterminens start genomför vi mässan endast i Växjö.

Mässan brukar locka ca 3000-5000 studenter, såväl nya som nuvarande. Antalet utställare varierar från år till år men brukar ligga på ca 70-90. 

Datum: 7 oktober

Tid: Kl. 10-15

Plats: K-huset

Kalmar

Välkomstmässan

Välkommen till välkomstmässan för nya och gamla studenter! Syftet med mässan är att du som student ska lära känna studentlivet, din studentstad samt det utbud som företag, föreningar och myndigheter erbjuder.

Så passa på att ta del av rabatter, hitta ett extrajobb eller varför inte hitta en förening att engagera dig i vid sidan av studierna.

Mässan brukar locka ca 1000 studenter, såväl nya som nuvarande. Antalet utställare varierar från år till år men brukar ligga på ca 40-50. 

Datum: 14 oktober

Tid: Kl. 10-15

Plats: Universitetskajen

Medlemskaffe

VARJE TORSDAG BJUDER VI MEDLEMMAR PÅ KAFFE & TE!

Medlemskaffe varje (helgfri) torsdag där det finns möjlighet att prata med representanter från oss, knyta kontakter med studenter från andra institutioner eller bara få ett trevligt avbrott i studierna. Ibland bjuder vi med någon av alla våra samarbetspartners.
Linnékåren firar också alla goda högtider tillsammans med sina medlemmar i samband med medlemskaffet. Semlor på Fettisdagen, kanelbullar på kanelbullens dag osv.

Växjö

Plats: K-huset, nära glasgången mot H-huset

Tid: Växjö: 12.15-13.15

Kalmar

Plats: Hus Stella

Tid: 12.00-13.00

Kaffeschema hösten 2021

Nästa kaffetillfället är den 23 september. I Kalmar får vi besök av Malkars och i Växjö blir fokus Ny i Växjö, vårt samarbete med Växjö kommun.