Bli medlem

Som medlem stödjer du vårt arbete med utbildningsbevakning och studentliv. Ju fler vi är desto starkare blir vi och desto mer kan vi påverka och förbättra!

Hur blir du medlem?

För att bli medlem i Linnékåren behöver du skapa ett konto på Hitract och ansöka om medlemskap genom vår hitclub Linnékåren. Länk till Hitract-appen hittar du nedanför! 

 1. Ladda ner Hitract-appen till din Iphone eller Android-telefon
 2. Skapa ett konto hos Hitract och logga in i appen
 3. Sök efter vår HitClub “Linnékåren” och följ oss
 4. Ansök om att bli medlem
 5. När vi har bekräftat att du är en registrerad student på Linnéuniversitetet och antagen på en kurs kommer du att få en push-notis från appen. Det kan ta upp till ett dygn innan detta verifieras i systemet.
 6. Nu kan du välja vilket medlemserbjudande som passar dig bäst. Du betalar i appen med kort, Apple Pay eller Google Pay. Behöver du betala kontant kan du göra det på våra expeditioner.
 7. Du hittar ditt medlemskort “hitCard” genom att gå in i appen meny. På ditt kort visas kårloggan och loggorna för de andra föreningarna som du är medlem i. 

Varför ska jag bli medlem?

Det finns många olika anledningar till att bli medlem i Linnékåren huvudsakligen stödjer ni oss i vårt arbete som är till för dig och andra studenter så som studentrepresentation, stöd och rådgivning under studietiden. Utöver det jobbar vi även för att förenkla och förbättra den sociala studenttiden med att till exempel representera studenternas röst gentemot kommun och universitet. 

Nedan kan ni ser mer detaljerat vad ni får genom att bli medlem i Linnékåren. 

 1. Rabatt på årskort på Olympen Träningscenter
 2. Medlemsrabatt på Växjö Lakers matcher
 3. Linnéhäftet
   
  Du som är medlem i Linnékåren belönas med vårt Linnéhäfte. Häftet är fyllt med rabatter och erbjudanden från olika företag i Växjö- och Kalmarområdet och omfattar caféer, restauranger, gym, försäkringar, butiker och mycket mer.
   
  Använd alla så sparar du tusentals kronor!
   
  Du som redan blivit medlem eller som betalar ditt medlemskap online kan komma och hämta ut häftet i våra expeditioner eller vid våra medlemskaffen! Visa upp kvitto eller ditt Studentkort. OBS! Se aktuella öppettider. 
   
   

Har du frågor om medlemskapet?

Kontakta oss på mejl, telefon, facebook eller fyll i formuläret så svarar vi dig så snart vi kan
MÅN-FRE 09:00 - 11:30