Linnékåren är en HBTQI-diplomerad verksamhet 

Res från Kalmar och fira Valborg i Växjö!

Linnékåren erbjuder Kalmarstudenter att fira Valborg och uppleva Växjö studentföreningsliv. Bussen går från Kalmar kl 11.30 lördag den 30 april. Återresa kl 03.30, efter att studentpuben Sivans har stängt.

Valborgsfirandet hålls utomhus på den öppna gräsytan Amfium på Växjö Campus. Linnékåren och Växjös studentföreningar arrangerar olika aktiviteter och det finns möjlighet att bara umgås, festa och ha en härlig dag. På kvällen öppnar Sivans studentpub (OBS, det kommer att vara kö och det finns ingen garanti för att alla blir insläppta!).  För att komma in på Sivans behöver du medlemskap i Linnékåren + tillfälligt nationsmedlemskap, nationskortet kan köpas i dörren.

Ta med:
– Ovve
– Legitimation
– Kläder efter väder
– Brassestol, filt eller något annat att sitta på

Mat finns att köpa på plats.

Resan är öppen för Linnékårens medlemmar. Vi behöver minst 13 anmälda för att resan ska bli av. Anmälan är bindande och köpt biljett återbetalas inte (om vi inte får tillräckligt många anmälda återbetalas biljetten). Köpt biljett kan överlåtas till annan kårmedlem.

200:- för bussresa tur och retur
300:- för bussresa + medlemskap i Linnékåren

Vi säljer biljetter via studentappen Hitract. Du som är medlem har för några veckor sedan fått ett mejl från Hitract, följ länken i mejlet, ladda ner appen och skapa ett konto. Sök sedan på Linnékåren och följ oss. På vår sida finns bussresan som ett event och där kan du köpa din biljett.

Du som inte är medlem: Ladda ner appen Hitract, skapa ett konto, sök upp Linnékåren och köp din biljett ink. medlemskap.

Biljettförsäljningen stänger 27 april kl 23.59

Dela nyheten:

Senaste nyheterna